submit


Under min andra natt i Mexico City Jag mötte upp med den Mexikanska Killar och vi gick på en Brand Tacos och Mexikansk Street Food Tur av staden. Från Huvud Tacos, Get Tacos, vi försökt så många utsökta Tacos. Jag mötte upp med mina vänner den Mexikanska Killar (bara tre gick, Moises, Horacio och Alonso). Vi började Taco Mexikansk Street Food tour på Parader för några utsökta Tacos. Vi försökte Biff med Chorizo, Al Pastor och Rib med Ost. Nästa vi gick till Tacos Lolita att äta Huvud Tacos. Vi hade mix av Huvudet, Tungan, Tarmar med ögonen och Huvudet buljong. Det kanske låter galet, men det var några av de bästa tacos i världen. Att växla upp gick vi till Quesadillas Maria Isabel att ha friterad Quesadillas. Jag hade Majs Svamp Quesadillas. Det är den Mexikanska tryffel och det var så att brand. För att avsluta kvällen, vi körde till Birria La Polar ha några Birria Tacos som Geten är och för att försöka Geten buljong. Detta är förmodligen den bästa Taco i världen. Jag hoppas du gillade Eld ut Tacos och Mexikansk Street Food Turné i Mexiko City i samarbete med den Mexikanska Killar. Om du älskade den här videon snälla ge mig en tumme upp, kommentera nedan och prenumerera på min kanal

About