submit


Jag Mexikanska och blev kär i Danmark i år. Jag är självlärd danska års ålder. Jag kan läsa, tala på ett anständigt sätt och skriva det — okej. Spola fram till år träffade jag den här killen, danska att skulle jag hamna dating. Vid ett års ålder träffade jag min buff, Shane (R. I. P) danska. Dating denna danska kille ett tag som var helt fantastisk. Jag är över det är att höra den danska Nordiska Killar i allmänhet är tråkigt att inte romantisk nog. Han var lite blyg och tafatt i början var jag släppa tips för att berätta för honom att jag hade en crush på honom. Att han inte får dem, Så jag frågade några andra av mina danska vänner (tjejer), de sa åt mig att vara rakt bara berätta för honom»jag gillar dig», det gjorde jag. Han gjorde som jag, vi bara daterad. Han var Romantisk,»God morgen ScatJag rullstensås gräva»trevlig, rolig. Min buff, Shane. GUD. Han var snäll, rolig, utåtriktad, han lära sig spanska för att prata med mina föräldrar. Han var stödjande, han var som en dansk lärare till mig. Vi hade det bra anslutning, han skulle berätta allt jag skulle berätta allt. Jag träffade andra danska killar, Han var söt, trevlig. Förståelse en Nordisk killen är svårt i början, särskilt om damen kommer från den latinska kulturen, där killen betalar för allt. Machismo. Om jämställdhet sikt gäller dig, Den är till för dig. Han kommer att hjälpa dig. Du kommer att gå»holländska»betala för din mat alltid. Förvänta dig inte special behandling bara för att du är en dam. Det är hur de är och om du vill dejta, du måste tillgodogöra sig i deras kultur. Försök att förstå dem, lika. Det var svårt i början, men jag fick det. (Ärligt nu hatar jag det, när killar är en prova-hårt eller säga»jag ska betala för allt»jag vill inte känna att jag är skyldig dem något, Så jag skulle vilja att betala för min del eller betala för allt. Att låta en kille betala. Det är ett NEJ från mig.) Det beror på killen, du får. Jag var välsignade med att ha killar och vänner (danska) som är fantastiska för mig. Skulle inte byta dem för allt i världen. Mexikanska flickor är inte en monolitisk grupp med samma intressen. Några Mexikanska tjejer gillar snowboard. några Mexikanska tjejer gillar tv-spel. Några Mexikanska tjejer gillar att läsa. Några Mexikanska flickor som musik. Några Mexikanska flickor som Nordiska killar. Om det är en specifik person som du är attraherad av, det bästa sättet att ta reda på vad hon gillar är att be henne att inte främlingar på internet.»Gueridons», eller natural blondes är en raritet här i Mexiko, och, som överallt i världen, det annorlunda och exotiska kommer alltid att vara intressant och attraktivt

About