submit


Jag vet att detta kan låta dumt, men jag hade ett möte med denna Mexikansk kille för tre veckor sedan. Jag kan inte säga om det kommer att bli ett seriöst förhållande, men han var så söt och sexig. Berätta för mig vad jag ska göra för att vara runt Mexikanska män eller att vara anslutna med dem. Jag permanent bor i England.så det kan vara ett problem. ((am. Jag vet att detta kan låta dumt, men jag hade ett möte med denna Mexikansk kille för tre veckor sedan. Jag kan inte säga om det kommer att bli ett seriöst förhållande, men han var så söt och sexig. Berätta för mig vad jag ska göra för att vara runt Mexikanska män eller att vara anslutna med dem. Jag permanent bor i England.så det kan vara ett problem. ((jag är i Kanada för en kort samtidigt som) Bara vara en kvinna. Ha kul när du är med honom. Om han är nära sin egen kultur, plocka upp några spanska fraser att säga, ha-ha. Ledsen, men din fråga roar mig. Hängmatta, vad tyckte du om killen egentligen? Hans utseende, brytning, är hans beteende. vad. Om det är första saker, kanske tycker om dejting några Medelhavet män. Det finns massor av mycket sexig spanska killar som bor i STORBRITANNIEN, till exempel. tror inte på honom som Mexikansk (A ll rasistiska) bara att tänka på honom som en man, spelar det enkel och cool. Vara sig själv och inte falska. Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing

About