submit


Efter att ha tillbringat nära månader i Mexico, jag vet en sak eller två om hur att förföra Mexikanska flickor. För det första har landet många andra saker som händer för det förutom att flickor. Maten är otroligt Mexikansk mat i USA är helt olika till mat den andra sidan av Rio Grande. Vänlighet av människor är en av de största charm. Jag tror Mexikaner är i paritet med Colombianer och Thailändare för vänlighet. Kolla in den här artikeln för att träffa några vackra Mexikanska flickor eller så kan du bara gå direkt till min favorit plats att träffa Mexikanska flickor här. Min kompis, El Conquistador, som skrev den här artikeln om att Mexikanska kvinnor. Hans kurs, Pickup spanska, skapades för någon kille söker kärleksfulla söder om gränsen. Rekommenderas starkt. Låt oss få brottslighet problemet ur vägen. betalar inte någon uppmärksamhet till media sensationalism om läkemedel karteller och våld. Dessa händelser gäng relaterade brott och koncentrerade nära gränsen till USA vill jag rekommendera att du inte går. Jag tillbringade min tid i Mexiko i två städer som Mexico City (DF som lokalbefolkningen kallar det) och Guadalajara. I denna artikel kommer jag att göra staden specifik rekommendation för någon av dessa städer, men jag kommer främst att inriktas Mexikanska flickor. Vamps. Låt oss börja med de ytterligheter i båda ändar av spektrumet. I södra delarna av landet, såsom Oaxaca, människor tenderar att vara mörkare och mer inhemska utseende. I de norra staterna som Sonora och Chihuahua, människor kommer att bli vitare. Men detta är inte en hård och snabb regel. Du kommer att hitta mörkhyade flickor i norr. Jag är bara så att du, så att du kan fatta beslut baserat på din egen personliga preferenser. Den inhemska flickor kommer att se ut de som du kommer att stöta på i Peru, Bolivia och Ecuador. Kortare, mörkare hud, rakt svart hår och torg organ. Detta betyder inte nödvändigtvis göra dem oattraktiva. Det finns många vita killar som gillar denna hud ton och exotiska funktioner för eye of the beholder och allt det där. I andra änden av skalan, kommer du att hitta Mexikanska flickor som ser ut som de hör hemma på gatorna i Madrid eller Barcelona. Längre, garvade eller vit hud och spanska söker. Och sedan finns det tjejer i mellan dessa två ytterligheter detta är den gruppen jag går för, och de flesta Mexikanska flickor är i denna sista grupp. Alla killar som är nya till Mexiko bör starta i antingen Mexico City eller Guadalajara. Dessa två städer har de flesta alternativ för online-spel och de har de bredaste utbud av flickor. Kusten är för gringo d ut och norra delen av landet (med undantag för Monterrey) är för kidnappade för min smak. I Mexico City, bodde jag i Talan. Detta område har massor av möjligheter för dag i spelet och är hyfsat billiga. Försök att få en plats nära en tunnelbanestation så tjejer kan få för din datum enkelt. Tunnelbanan i Mexico City, till skillnad från London till exempel, är super lätt att navigera på även med noll spanska. Conesa är ett annat bra område att kolla in. Sista obs: Mexiko City är ett stort, spretigt metropol så ha detta i åtanke när du träffat en tjej på nätet och hon säger att hon bor i utkanten. Ta bort hennes nummer och flytta på. Trafiken är så dålig på att vissa gånger så att du kommer att ha att göra alltför mycket schemaläggning för att se henne. Mexikanska flickor inte på den lätthet nivå i Peru, till exempel, men du kommer få spela mer än om du var i Spanien och Argentina. förvänta dig inte att ha ett harem eller bang — flickor i veckan (som Maskulina Profiler gjorde i Dominikanska Republiken). Men förvänta dig inte för lite heller. inte vara nöjd med en picka på kinden efter din tredje dagen med en Mexicana. Om du närmar dig några cuties under dagen och lägga din tid på dejting-appar, du kommer att sätta upp några respektabla siffror. Mexico City är en bra plats för dagen spel. Det finns så många människor som gick omkring på att du kommer att ha massor av mål och ingen betala någon uppmärksamhet åt vad du gör. Dagen spel på dessa områden i Mexico City: I jämförelse mellan de två största städerna, jag har alltid funnit Guadalajara flickor att vara vänligare och flickor i Mexico City. Detta är t ett problem i huvudstaden, men eftersom det finns många ut under dagen, du kommer att hitta ett annat på mindre än en minut. Jag får frågan en hel del med killar som funderar på att besöka latinamerika. Jag alltid svara med ett fitness-analogi. Innebär det att vara i bra form till hjälp när det kommer till att attrahera kvinnor. Ja. Är det nödvändigt? Nej. Du kan fortfarande få flickor att vara en knubbig slusk. Fortfarande, förbättra alla aspekter av ditt liv (att vara i form, förbättra din ekonomi och vässa dina språkkunskaper) kommer att öka kvaliteten på de tjejer du datum. Bor i latinamerika och att inte kunna tala spanska (som inte är villiga att lära sig) lågt värde. Om jag höll på att lära dig spanska från början idag, jag skulle få Madrigal s Magisk Nyckel till spanska av Margarita Madrigal. Om du redan har grunderna och vill flirta med och spelet flickor i spanska, sedan Pickup spanska kommer att passa dina behov. Tinder i Guadalajara och Mexico City kommer att tjäna dig väl. Du kommer att vara att dra tills tummarna drop off. Andra webbplats att använda är Mexikanska Cupid eller latinamerika Cupid. Om du är på en budget och försöker välja mellan både för att sedan göra följande: Du kan prova lyckan på Badoo och Ockuperade, men att det tidigare har varit att få skräppost och den senare tenderar att ha en massa internet fatties på det. Mexikansk Cupid och Tinder är din stapelvara verktyg och de enda du kommer att behöva. Mexikansk kycklingar gå ut i blandade grupper i Mexiko, så att få några vänner (som kan introducera dig) kommer att göra en enorm skillnad i resultatet. Om du inte har en umgängeskrets där det finns gott av dagen spel och online-möjligheter så att inte få alltför avskräckt om natten spelet. I Mexico City Polanco har många exklusiva nattklubbar, så bör du kolla Avenida President Masaryk. Mexikanska Flickor är som andra Latinas de vill ha en man s man. Vad jag menar med det är att de vill ha någon som är stark, sexig, aggressiv, kan ta hand om sig själv, och kan dansa. Allvarligt, om du kan dansa salsa samt på en bar då nästan vilken tjej är din. När jag kom första gången, jag kunde inte salsa för livet för mig och jag kunde få ett ligg lite eftersom de tyckte att den var söt. Men efter den resan bestämde jag mig för att ta lite salsa lektioner eftersom jag visste att jag var TVUNGEN att komma tillbaka. Sex i Mexiko var bara så bra. Mexikanska kvinnor är kurviga, och de vet verkligen hur man ska rida på toppen också, så du kan enkelt luta dig tillbaka och njuta av utsikten. Så, när jag gick till min Nd resa till Mexiko var jag redan flytande i salsa. Jag kan dansa och hålla en rytm, även om jag fortfarande var t den bästa. Men skillnaden var som natt och dag. Den Mexikanska ungarna älskade som en vit snubbe från usa kunde dansa och hänga med. Jag var t en all-star som jag sa men det var lätt att ha sex med Mexikanska kvinnor MYCKET lättare.) Be henne att dansa (bra om du vet hur att dansa, om inte bara le en massa och försöka se söt utan skam) Som jag nämnde innan, Mexikanska flickor är t den enklaste Latinas, men om du följer denna formel är det lätt att få ett ligg i Mexiko. Det här inlägget kommer att ge dig allt du behöver för att komma igång förföra Mexikanska kvinnor. Kom ihåg att hålla sig till de två städer jag rekommendera att ta fördel av foten trafik till dag spelet, och går lätt på kryddig taco sås. Tja, jag var inte söka efter hur att jaga Mexikanska kycklingar eller gör sex, men jag var bara söker om den Mexikanska flickor, deras val attityd personlighet som ogillar etc, eftersom jag har en flickvän från Chihuahua i Mexiko, hon vill att jag ska komma till Mexiko. din artikel hjälper en hel del lol tack Gjorde en annan väg än du (Mazatlán, Guadalajara, Leon och Guanajuato. Varit till Mexico City innan men för många år sedan), och jag håller med och inte håller med. Håller med om att Mexikanska flickor är långt lättare än Argentina (som var en öken för mig. Inte att gå tillbaka, och Buenos Aires är mycket mindre säkra än någon Mexikansk Stad). Dagen spel tips Jag plats på. Jag håller inte med om ditt uttalande att tjejer gillar maskulina killar. Jag fann det vara tvärtom. Jag är mycket utåt, men inåt) söt och undfallande. Säker och rolig, ja, men inte macho i minsta eller aggressiv. Ett par misstag i mig för bög. Flickor föll i mitt knä som de noterade hur så många män i Mexiko är macho och försöka agera cool (jag är motsatsen till coola, kan inte dansa, bära kläder från de s, du får bilden). Jag ve att kanalisera min brist på kyla i usa för några fina framgångar som jag är, men pojken, ingen jämförelse i Mexiko. Jag var lika trevligt som kan vara, gjorde alla ostliknande linjer (aldrig träffat någon som är så speciell, etc, etc.) och det fungerade perfekt. Haft sex med tre tjejer och två. Och jag blev trött och var bara tvungen datum, så ur den, och alla söta flickor, alla var attraherad av mig. Den hetaste tjejen var traditionella, som du kommer få i Guadalajara lite, men vi gjorde en hel del och hon tog mig på vandring och tog en picknick, så ingen skada, att ingen fågel. Fortfarande, varning till mina Amerikanska resenärer, Mexikanska flickor kommer att falla för dig, och hårt. En flicka hade jag sex med på första dagen (tog max två datum för tjejer som har sex med mig för att sätta ut), sa att hon blev kär i mig, (hon var, jag var hennes tredje kille, hon var gift innan, usch.) och för att bli av med henne, jag ljög även om att ta en tidig buss. Tja, hon driver en timme av hennes sätt, utan att berätta för mig att säga farväl till mig på stationen, och hon frågar varje buss teller om de har sett mig. Jag sprang med ett år för en romantisk helg i Guanajuato, det var bra, och för dollar jag behandlade henne som en prinsessa och fick ett lyxhotell. Tja, hon bestämmer sig för att berätta för sina föräldrar om helgen, eftersom hon säger (utan att varna mig), att hon känner att något allvarligt och att de bör veta. De hamnar nästan på att sparka ut henne ur huset. Lyckligtvis, de hade t och allt är bra, men ändå vara försiktig ner det. Som en kvinnlig, jag godkänner denna webbplats. Det är upplysande och mycket intressant. Får mig att reflektera över mig själv i dejting spelet (även om jag är African American XD) lol. Men var försiktig där ute. Du vill inte göra några barn ut i världen, träffa alla galningar som kommer att döda dig om du inte håller med dem, eller ilska några föräldrar som är Främlingsfientliga. Äldre kvinnor tar mer ansvar. Skapades ursprungligen för att hjälpa män att få mer söta kycklingar genom online dating, den här bloggen har utvecklats. Tillbaka i dag, fann jag det är vansinnigt svårt att hitta en slicka av anständig online dating råd för män på nätet

About