submit


Jag har daterat vita killar i hela mitt liv jag själv är Spansktalande. Jag vet massor av vita killar som älskar Spansktalande flickor. Det beror bara på hur du bär dig själv. Vara säker och utbilda dig själv på vita människor, kultur lol hej Hej jag är vit och de flesta vita män inte hitta Latinas att vara attraktiva, de anser att Latinas att vara slampor som är det. Jag vet mer om vit kultur än vad du gör, eftersom jag är vit. Bellemare s Honey, du tror att du vet vad män vill ha. Du är så typiskt och tråkigt. Kvinnor som hatar andra kvinnor är det mest motbjudande sak. Slyna att peka ut också. Jag kan inte ens föreställa mig vilken typ av föräldrar som har uppfostrat dig. Låt mig gissa, din mamma var en ensamstående mamma. Bellemare är och vilken typ av obildade vita män gör du omger dig med. Den vita män jag känner är intelligenta, högskoleutbildade och berest. De gör inte dumma generaliseringar om Latinas. Vad jag intelligent Latinamerikansk skulle även vill ha en kille som använder ordet»slampa»för att beskriva en kvinna. Det är låg klass och nära sinnade. Typiskt, något som en obildad person skulle säga. Vi. Nej tack. förresten hej vita människor, vet du vad Mexikaner samtal Mexikanskt ris. Svaret är ris lol dumma vita människor Oh ha-ha tack, jag är ledsen att jag är en dum vit pojke lol jag vet inte riktigt tala spanska kan jag bara trångsynt och beställa mat från en meny lol. Jag har precis lärt sig att tala, ha-ha. Tack för att du rätta mig om jag kommer att använda denna kunskap för ont ha ha skämt Vita är de mest skiftande lopp det är så långt hud ögon-och hårfärg. Latinos är blandade med vitt, men om det inte var för Européerna kom till Amerika, då Latinos skulle inte existera. Ibland föräldrar Mexikanska flickor är mycket svartsjuk och skydda sina döttrar som om de vore en diamant. Jag Mexikanska och ibland min pappa är avundsjuk LMAOOOOOOO försäkring de är beskyddare av sina döttrar. H det är därför de låter sina döttrar att hon var gravid på eller. Och låta sina döttrar klä sig som slampor. oh yeah, bra föräldraskap. Bellemare är Din obildade och stereotypa reaktioner är lustiga. Inser du hur simpleminded du ljud? Du behöver komma ut mer och uppleva världen. Dina nära djur och natur är absurt och ärligt talat, det gör att det låter löjligt dum. Det finns en hel del fördomar om ‘Boricuas’, som hur de är oftast smutsiga och är mycket aggressiva. Men jag vet att det inte är sant. Jag märkte bara du, flicka, jag trodde att du var. Du låter som en omogen och dramatiska barn. Vi. Jag är en Mexikansk. Dejta en svart kille är fruktansvärt för vår ras. De flesta Mexikaner mammor säger att om de ser sina döttrar med en svart kille att de inte kommer ut någonsin. Det är som ett dis ära, nästan som man, vad har jag gjort för fel för min dotter att vända ut som. Mammor föredrar sin dotter att sluta med en elegant kille. Allt annat än svart. Någon kommer att behandla dem rätt. Diana har jag sett ett-årig kvinna från Mexiko — datum en svart snubbe och båda hennes döttrar datum svart dudes Bellemare är att det låter som att du kanske vara lite bitter mot Mexikanska kvinnor. Har din pojkvän lämnar du för en? Alla Latinas inte resa. det enda vackra Latinas puertoricanska kvinnor. Gå inte för en Mexikansk kvinna, de har ingen siffra alls. Boricuas å andra sidan är gudinnor Bellemare är du låta väldigt obildade och okunniga. Ringer Mexikanska kvinnor»tikar»och att säga»Boricuas»gudinnor gör att det låter lite osäkra. Som en Mexikansk kvinna som jag kan erkänna att det finns vackra kvinnor av alla raser. Inte bara Mexikansk. Hur gammal är du. Hur som helst, varför inte lägga upp en bild av oss själva och låta pojkarna bestämma vem som ser mer ut som en»gudinna». Du hellre ta en saggy, vita otäcka slidan. Celluliter. Grattis. Men tala inte illa om mitt race, för det är inte sant. De flesta Mexikaner behöver inte stirra på folk, om de gör då de är konstiga och bullriga. Diana minst vi tvätta våra cookies. Vit slidan är mycket bättre än Latinamerikansk slidan. Även latinska män kommer att berätta för dig. Diana Latinas har mer celluliter än vita tjejer gör, och statistiken visar det. Hispanic kvinnor är den näst mest överviktiga ras som det är (svarta kvinnor är i första hand för att vara överviktig). Latin moms är elaka, vita moms är det inte. Jag är San Antonio och jag är Mexikanska och det är tråkigt att du skulle beskriva en hel kultur som. Jag inser att du kanske inte har varit utsatta för olika kulturer eftersom du kanske saknar en utbildning och ett öppet sinne. Den attraktiva Latinas inte skulle dejta en kille som du. Du kan inte ens bilda en korrekt mening. Den vita människor jag vet är välutbildade och beresta. Du är bara en enkel sinnade dude. Och älskling, vi är inte allt fett det är bara det att snygga Spansktalande flickor förmodligen inte skulle röra ett klasslöst avskum som du vill. Få en reality check. eller att vara vit och inte brukar vara attraherad av vita flickor eller sätt värre att vara vit och inte förort och försöker plocka upp flickor mithais fan nej. Jag är gift. En otroligt varm vit kille som håller mig ständigt nöjd. Vem som gör det. Ja, du har rätt med Mexikanska kvinnor inte är lika attraktiva som sydamerikanska kvinnor. men några saker att tänka på, alto av sydamerikaner är blandat med Indianska, svart och vit, vilket ger dem bättre gener och egenskaper. en annan sak är att Colombia, brasilien och Venezuela kvinnor får mer plastikkirurgi gjort än något annat land i latinamerika deras»fantastiska funktioner som du säger är inte naturligt. Men Mexikaner är för det mesta främst Hjälp med lite av Europeiska blandade i, så Indianska ger den Mexikanska kvinnor platta rumpor och platt bröst och en muffin top, och andra inhemska funktioner eftersom de är mestadels Indiska. Jag kan helt respekterar din åsikt. Jag råkar tycka att Spanska män är grova. Speciellt när de använder ord som»beanery»och har absolut ingen klass. Brutto. Läser din kommentar gjorde mig gag. Du låter som en självföraktande eller på grund av den Spansktalande kulturen är annorlunda än den vita kulturen, och därför, vita killar naturligt att leta efter någon som de kan dela intressen med. det är också mindre vanligt att hitta en mycket attraktiv Spansktalande chick då gäller det att hitta en mycket attraktiv vit brud. Försöker inte vara oförskämd eller något, men jag tror det är därför. ja, jag antar att din rätt, men jag kan bara inte se varför folk skulle vilja att hålla sig med sin egen ras jag menar där är äventyr och mysterium dejta någon i en annan ras för att få lära sig deras kultur är fantastisk. Du behöver inte sätta vita flickor ner för att göra dig själv må bättre. Mexikanska flickor är lika lätt, därav den höga tonåring graviditet. även om du säger att du inte försöker vara oförskämd, du var. Och det är en riktig sak att säga. Okunskap kärlek Lyme för evigt nej, ‘Anonym’ har det rätt. det är lättare att hitta en varm vit flicka än en varm Spansktalande tjej Egentligen är det mer som vita män ser Spansktalande kvinnor att vara»lätta»och»smutsigt». Jag är vit så jag vet hur den vita människan tror. Bellemare är varför jag har en känsla av lite fett slusk som sitter framför en dator hata Spansktalande kvinnor på grund av att någon lämnade dig för en

About