submit


detta Mexikansk flicka som talar ingen engelska har arbetat på vår familj restaurang för ett år tills hon slutade nyligen i Maj. Jag talar lite spanska, men vi huvudsakligen kommunicera genom text meddelande med översättningar från yahoo answers. en månad efter att hon slutade, jag bad henne att gå ut och vi gick ut. Jag tog henne till. detta Mexikansk flicka som talar ingen engelska har arbetat på vår familj restaurang för ett år tills hon slutade nyligen i Maj. Jag talar lite spanska, men vi huvudsakligen kommunicera genom text meddelande med översättningar från yahoo answers. en månad efter att hon slutade, jag bad henne att gå ut och vi gick ut. Jag tog henne till köpcentret, bowling, akvarium. Jag kysste henne på tredje gången vi gick ut. en vecka senare tog jag henne att spela tennis och vi behövde inte gå ut på en månad. vi visste att kommunicera väldigt mycket antingen efter att vi kysste. sedan bad jag henne att gå och handla och sa ja. Jag köpte henne ett par saker eftersom hon är dålig och efter att jag tappade bort henne, hon kysste mig, (hon gjorde flytten) jag berättade för henne att jag brydde mig om henne, men jag vet inte vad jag ska göra nu. hon är mycket söt och har killar att träffa på henne non-stop. hon är och bra katolska flicka. hon är väldigt trevlig. Jag vet inte om hon gillar mig eller hon kysste mig eftersom jag köpte henne lite kläder. Språket kan övervinnas. Hon låter som en bra person. Bara att jobba på din spanska. Men verkligen hjälpa henne med hennes engelska. Hon kommer att vara en nackdel för alltid om hon inte kan hantera engelska. Jag tror att du kanske har hittat en pärla, se henne, vara en bra vän. Resten kan komma i tid, jag tror att det kommer. När min mamma träffade min pappa, hon gjorde inte talar någon spanska och han gjorde inte talar någon engelska, men de visste att när de träffade varandra att de ville arbeta på vad det var de var känsla. De gjorde en spanska till engelska ordbok överallt de gick och hade mycket lång (och långsam) samtal. -några år senare, är de fortfarande tillsammans, fortfarande i kärlek, och pratar fortfarande upp en storm — och de är båda bi-lingual. Mitt förslag blir en ordbok, och inte undvika samtal. Attraktion går bara så långt. Det var mycket snällt av dig att köpa saker för henne, du visste att hon behövs. Ärligt talat, jag tror hon kysste dig för att tacka dig för din vänlighet. Du kan inte kommunicera, att du hade gått ut henne innan, så hon var t en främling för dig. Kommer w att någon, du kan inte ens kommunicera w skulle vara mycket svårt att göra i en relation. Det är svårt nog att göra även när vi talar samma språk. Jag har inte en fördom ben i min kropp, men jag skulle ärligt säga att hitta någon som du kan prata med åtminstone kunna dela dagen med. Någon som du kan kommunicera med. Igen, jag kände att det var en gest av tacksamhet vänlighet hon visade tads. du. Hon skulle vara någon att spendera en dag med eller göra saker som du har gjort, men för någon stadig, jag skulle föreslå att du hittar någon som du kan åtminstone tala för att ha en riktig relation med. Bästa till dig. Någon w kom du ll vet den verkliga sak. du ska få några lektioner i spanska och överraska henne. Eller köpa en Rosetta sten set och lära sig spanska hemma. det är en mycket snabbare och mycket bättre än vissa av de andra diskar de har där ute. Vem vet, hon kanske kan hjälpa dig på några saker. Hursomhelst är det fortfarande ger dig en chans att se henne och se om saker och ting kommer att fungera. Men def lära sig lite spanska, annars ingen av er kommer att kunna gå vidare i denna relation. men u ska komma rakt med flickan och berätta för henne hur u föll omkring henne. Det är om u känner något för henne. Då hör henne från att led u kan komma till start vad vill u att börja med henne att jag tror att du kommer att behöva be henne att själv ta reda på. Annars vill jag bara säga att det var ett tack för kläder. hon kanske gillar dig, men hon är mycket religiösa då kanske hon är bara rädd. Ringa henne och prata med henne lite mer. Få henne bekväma med dig. Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, personifiering eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, Skada minderåriga, våld eller hot, trakasserier eller privatliv invasion, identitetsstöld eller svek, bedrägeri eller phishing, min pojkvän i år vill inte leva med mig längre. I stället vill han leva med sina nya vänner. Vad ska jag göra?

kamp

About