submit


vi träffade som en soppa jag träffade honom i tunnelbanan och omedelbart känner vi något mer än bara fancy. vi levde kortast vi fortfarande prata genom skype, men det är t samma jag älskar honom, och han sade att han kom till Mexiko, men att han inte har pass. Jag vill inte förlora honom, han är min bättre hälft jag har ett explosivt humör och jag vill inte ta honom åt sidan, kan någon hjälpa mig snälla. Jag vill veta hur den polska killen är vad de vill ha i en tjej, förmodligen är jag som ser ut som polsk flicka som är anledningen till att han tittade på mig i tunnelbanan. Detta har fått tragedin i att göra skriftliga över det. Låt mig säga dig, min kära, som en som har vunnit och förlorat i älskar mer gånger än jag bryr sig om att erkänna, att den SANNA, VARAKTIGA relationer som grundas på ömsesidig respekt än av besparingsskäl passion. De flesta av våra far-och morföräldrar var gift med en hel del längre än modern par, och det var t eftersom de GJORT alla andra att känna något. Romantik är grädde på moset. Respekt och förståelse är grunden för en kärlek som varar, och i samma ögonblick som du försöker stöpa alla, inklusive dig själv för att passa förutfattade meningar om heta, brinnande passion, du lever på lånad tid. Och låt mig varna dig, igen från erfarenhet, långa avstånd relationer är dömda att misslyckas. Jag vet att det finns tusentals människor som kommer att förneka detta, häftigt och med sina egna berättelser om framgång, men så småningom faller isär. Som jag sa tidigare, passion är inte tillräckligt. Relationer är om delade erfarenheter, bra och dåliga. Du kan inte flyta med på ångande e-post och löften om kärlekstörstande längtan för evigt. Det finns undantag, jag gifte mig med min fru efter en två år lång distans förhållande blev lever tillsammans i Polen. Hon var fast besluten. Det är t kommer att arbeta för någonsin, långt avstånd. Men om du kommer till Polen, få några anständiga Mexikansk matlagning eftersom Europa och särskilt i Polen, är skit för det. Han är inte skojar. Du kommer inte hitta ens ett sken av äkta Mexikansk mat på någon restaurang och beställer något burrito-stil helt enkelt betyder att det är som serveras med röda bönor. Det är inte alltför svårt att hitta inlagda jalapenos, och det är några cruddy cheddar knock-offs som kommer att göra i en nypa men om du vill göra något mer sofistikerat än nachos, du åter upp bäcken. Jag vet att detta låter tangentiellt överflödigt att vad ditt inlägg handlar om, men något som gör att du missar hemmet kommer att göra allt annat så mycket svårare. Jag tog en Tamale tryck med mig från STORBRITANNIEN, aldrig använt det här och kastade bort min Mexikansk mat ingredienser. Jag föredrar att göra Indien och Thailändsk mat. Vi har gått ut för nästan ett år, mellan avstånd och mig som reser till Polen för att vi planerar att gifta sig i ungefär ett år och jag kommer att gå att leva till Polen i månader. Det är värt det, avstånd kan vara skit ibland, men i slutet, när du litar på och älskar, du kan övervinna dessa hinder. Det enda bra med guacamole någonsin upprättats i PL var här, i mitt kök. Jag har undvikit alla dessa kvasi-Mexikanska restauranger i Warszawa, i minst år. Men mat finns här i överflöd, och massor av det goda. Vädret kommer att bli en större utmaning för någon Mexikansk än avsaknaden av riktig taco eller chimichanga. Men om du kommer till Polen, få några anständiga Mexikansk matlagning eftersom Europa och särskilt i Polen, är skit för det

About