submit


Att jag inte har någon info om denna video förutom att det är från Mexiko. En man ses som knivhöggs till döds med en is plocka. Han är knivhuggen över tid i den andra videon. Jag har ingen aning om vad man gjorde för att förtjäna detta. Jag gissar att det var något oförlåtligt som att stjäla någon s lime eller han åt den sista taco, men det är alltid kul att få något från Mexico, där alla är hög på kokain och ingen ger ett fan. Varför kan vi inte alla bara äta burritos tillsammans och komma överens. Jag är villig att satsa de hatade verkligen den killen, jag önskar att filmen var längre väg för kort för jag var bara i början för att komma in i det och det avskurna. Jag är med dig. Om offret betala med sitt liv, de kunde åtminstone ha tagit lite extra tid och omsorg, att göra en underhållande video. Något som strippa dude naken, hängande honom vid hans fötter, att skära av hans penis och bollar, då hans händer och fötter, då kanske hans lägre armar, etc. Du vet, något trevligt att göra ett intressant och underhållande video för vår njutning. Kommit överens om. kan bara hoppas att han verkligen förtjänade det, om jag kan använda domare-juryn-bödel glasögon men har sedan dess Meh ikon han var prolyl en kidnappa oskyldiga civila. blicken är Min gud röv på den saken. Jag undrar om lilla bugg kolonier bor i varje fördjupning Föreställa sig. Det är något med någon som står och skriker och slåss för sitt liv som gör det lite svårare att titta på. Knulla. Den bästa delen är när de skriker, och du kan börja höra blod och smärta blanda i sång-ackord, det nästan går från skrek till skrikande. re-Pete Ja, holy shit, det var jobbigt att titta på. Det var det svåraste senor knubbiga beanery arbetat hela dagen. Jösses, om det var i sin affärsplan att döda den här killen, varför inte bara sätta en plastpåse över hans huvud, en exit väska av olika slag och sanering skulle vara lättare. Du vet alla Mexikaner är verkligen Mayafolket ändå och liv betyder ingenting för dem att acceptera mer solljus alltid mer solsken inget mer de gamla Mayaindianerna är kända för att döda tusentals och åter tusentals, bara för att se till att solen skulle skina igen dum blanda i några Spanjorer och Fransmän och du får nära. de flesta av de som gör en kör för gränsen är mestiser (sp.) hur frank Ha-Ha. Det skulle vara coolt att gå tillbaka i tiden när de skulle utföra sina mänskliga offer. Att se dem halshugga sina offer, för att sedan kasta huvudet för att studsa hela vägen ner pyramiden steg i en flod av blod blänkande i solen. Naturligtvis, jag minns att jag såg att det i Bibeln nu Du skall aldrig, men aldrig stjäla en annan man s taco Glömma hans röv glömma hans fru gör vad du Vill på söndag, men inte du någonsin utan att någonsin röra en man s taco du har blivit varnad Åh min Gud. Du rörde vid det. du rörde vid min taco. Jag kan inte tro att du rörde vid min taco. Det är förstört nu dör pence Madre. Lilla foten Då jag inte fråga vad du skulle göra för McDonald s pommes frites. Jag bara inte din Litenhet, så mamma, oroa dig inte, jag kommer inte att fråga dig. re-Pete Nej aldrig. Du skall inte aetat en annan månad s biljett eller hur de tjusiga katter pratade tillbaka i dag åter pate föredrar en fish taco eller en trevlig fett puffy taco han.Jag gillar att slicka upp allt som taco juice och få det över hela mitt ansikte och med det droppande från hakan, och sedan ska jag ta mitt kött, och jag sånt fan av att puffy taco, och jag får grov med det innan jag äter det, och i slutet ger jag det ett par sprutar i min egen speciella hot sauce. Sorry, jag fick transporteras bort. Liten fot livsmedelsbutiker, Men jag är inte säker på om du verkligen vill att din taco som luktar fisk. Det bör ha mer för att böna och ost burrito lukten att det från taco bell. livsmedelsbutiker köttig tacos eller skumt och kära. Du får bara en bra taco med precis rätt mängd av allt. Ta itu med det. livsmedelsbutiker Vänta, du vill ha saftig. OH ok, du vill att det saftiga, never mind. Bara glöm att jag sa något Förlåt din nästa ex flicka, jag m en rörig eater. Jag är glad att jag sa att jag åt upp den INNAN jag la min heta sås. Det är inte en perfekt analogi ok. Allt detta prat om tacos medan en man som knivhöggs till döds. Man, jag älskar er. Vidrör inte dina taco att du vill att din blade ange inriktningen tröskeln. Åh, fuck is plocka. Tänkte plocka yxa (som skulle varit super brutal) tills jag såg videon. Det går att gurglande ljud igen. Legh Vad en smärtsam och långsam väg att gå. Jag skulle ha varit skriker en fan så mycket mer än den här killen. Antar att jag är bara en mes. unbale Ha. Det påminde mig om när mamma skulle få mig att stå där medan hon nålas upp fållen på mina byxor innan sömnad dem, som gjorde ont som fan Hamah. Tack. Mannen som skadat mig och visade mig min första halshuggning som år sedan lol. Nej, hon är inte riktigt. Vi är bara leka. Jag är dock, och Nettie är lite äldre än mig. Jag är rädd att om jag säger hennes riktiga ålder, hon kommer hugga mig med en is plocka gillar mode den här killen fick på det här inlägget så, av rädsla för mitt eget liv och familjen s, jag har beslutat att inte dela informationen. Bor i Mexiko är farligt som folk får misstas för block av rörliga isen och då ofta ice picker kommer tillsammans för att göra jobbet. Då var uppdateringen på detta? Vad är det han säger? Han måste förklara vad han påstås ha gjort för att förtjäna det slut som han fick

About