submit


Kommunikativ, respektfull, ärlig, känslig, andliga. intelligent. Musik väsentliga, skratta, dansa, hjälpa. Omsorg om miljö, djur, skapa en bättre värld. Familj och vänner är viktigt. Le. Ibland är det mest fez definiera vad u eller inte. Jag är inte en part animal du jag är en djurvän som har tagits upp på en ranch. Jag luv ansvar, men för nu har jag luv det avsaknaden av den, som tenderar t. Jag är en lättsam kvinna. är charmen, feminin. skönhet, intelligent, jag gillar sport, spendera tid i huset, eller utanför, teater, läsa, dansa, resa, jag älskar olika kulturer Guam. Jag laga Mexica. Jag är singel, och jag har aldrig haft en relation. Det är därför jag letar efter en seriös person som inte spelar. Jag är ärlig, och jag gillar att vara social. Vad jag kan berätta om mig i några ord är att jag är en jordnära kvinna som tror på Gud och på vänskap, och jag vet att det är mycket svårt att hitta kärlek här på grund av avståndet, men jag kanske ca. Jag njuta av livet. Med tro och en positiv attityd mitt liv har varit lätt. Så många kvaliteter som vi alla har. För att nämna några. Självständig, driven, duktig, romantisk, omtänksam, empatisk, älskar mitt liv. är en Gringa bor i Baja. Jag älskar Mexico. Jag är icke-bedömning och har levt mer på en vecka än vad de flesta människor lever i en livstid. Min man år dog några månader sedan efter ett åtta år långt krig. Jag är en resenär, jag gillar att lyssna på musik hela dagen med ett café och minnas de goda tiderna i mitt liv. Jag är väldigt vänlig, snäll, lojal, hårt arbetande men älskar att koppla av när arbetet är färdigt, pålitlig, medkännande, passionerad och generös. Jag arbetar som massageterapeut på high end-massage-spa i Mexiko. Jag är allvarlig och direkt lojalitet trogen affektiva aldrig döma någon och inte som lögner och spel. Jag älskar hundar (chihuahuas). Jag är en enkel kvinna som älskar sitt jobb, resor, men också stanna hemma och titta på tv och filmer och hennes Chihuahua hundar. Jag är en genomsnittlig kvinna som gillar att njuta av livet och dela allt med mitt par, enkla saker som att vara hemma och titta på film, laga mat, gå ut till campingen, eller dela en god måltid i en romantisk. Mycket aktiv och intellektuella. Jag älskar filosofi, konst och litteratur. Kan inte tänka mig ett liv utan resor och äventyr. Jag gillar att vara aktiv utomhus och att vara aktiv och röra på kroppen. Precis vad som helst. Scuba, snorkling, vandring, camping. Läsa, meditationer och vara tyst också. Jag bor i det nya energi-och försöka. Utbildade, orienterade familj, kärleksfulla och spontana. Jag älskar att lära känna nya platser, människor och kulturer. Jag är väldigt jordnära. Jag tycker om att vara ute och titta på filmer, lyssna till m. Kul att vara med, passionerad, intensiv, och så mycket mer, du bör ta reda på. Letar du efter något riktigt, så om du inte är i närheten, jag hoppas att du kan villiga att resa för att möta. Inte i icke-mening. Jag är Erin. Jag är född och uppvuxen i USA, men jag kommer att flytta till Veracruz området mycket snart med min son och sonhustru. Jag m en mycket avslappnad, lättsam person. Jag älskar att ha kul och skratta. I L. jag är en kvinna som tror att livet är för kort, och att vi är ansvariga för att leva på bästa möjliga sätt. Jag försöker att vara frisk och att bli en bättre människa varje dag. Många webbplatser hävdar att att vara gratis, men slå dig med överraskning avgifter när du registrerar dig. Ansluta Singlar är ett gratis Mexiko dating service, med alla funktioner gratis och inga överraskningar. Detta innebär att du kan skicka och ta emot meddelanden, Chat, Instant Message, Blogg och Inlägg i vår vilda men vänlig internationella och Mexiko dating Forum utan några kostnader någonsin. Inga kredit kort behövs. Inga kostnader, Inga krediter, Inga kuponger, jag skojar Inte. Träffa Nya Mexiko enda vänner idag. Har du provat alla de traditionella sätten att hitta någon särskilt i Mexiko? Är du trött på de Mexico bar club scenen, kommer hem till ett tomt hus, ensam tabeller-för-en på de romantiska Mexiko restauranger, katastrofala blinda datum ställts in av din matchmaking vänner, Mexiko lokala singlar grupper, singlar händelser och möten utan resultat

About