submit


Hem Registrera dig Logga in Sök Bläddra i Toppen Nu Online Platser FAQ Dejting Affiliate Program integritetspolicy Kund Stöd Copyright Lava Stället jag är en person som försöker förstå livet, min har varit bra, med smärta och sorg som hade krascha min själ, med förhoppningar, drömmar och tider av kärlek och lycka. åh, livet är en tid som vi behöver för att utforska och skatten den passion är vad livet går, mitt arbete är spännande, alla som inte har turen att arbeta som den vill. Im lycklig person av den anledningen, mina intressen och hobbies är inne i mitt arbete. Utseendet är enkel kille som fortfarande tror på romantik. Gamla mode och positiv syn på livet. Jag ger en stor betydelse för familjen, jag vill vara omgiven av en kärleksfull familj och ta hand om dem. Har några vänner, bara de som Unga lätt att gå enda top executive söker en trevlig fest kärleksfull tjej Är u intresserade. Tja, här är lite mer om mig, jag är en del Mexikanska del italienska del spanska enda killen, hund älskare, Filmer, resor, gå ut med mina vänner, att inte ta livet för allvarligt. Vit hud, medium komplexa, bruna ögon, två av dem, ser trevlig, bra humor. En trevlig och öppen attityd, smak för livet och människor, inte Mitt namn är Miguel,

Jag är en musiker, en halv guiro, jag gillar att klä sig väl, lukta gott, även under de varmaste Miguel. ett gott vin, god mat och en vacker kvinna.

Jag som används för att arbeta inom turismen. Jag arbetar en hel del, resten lika intensivt och uppskatta andra kulturer, mat, traditioner, natur, och nya städer, nice Hej, jag gillar att läsa en intressant bok, som nya, jag gillar att laga mat, och resor. Jag ser ut som en normal Latin person, Im Mexikansk och en live-vår mat jag tycker om att träffa någon att visa mig sina kostymer och hur vill du leva

About